Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Primeal
ZUURDESEM 85g
€
3,10
Lange omschrijving;
Zuurdesem gemaakt van biologische tarwe, vermalen tot meel en vervolgens gehydrateerd en gefermenteerd. PRIMEAL zuurdesem combineert de
voordelen van biologische zuurdesem (geur + textuur + smaak + langere houdbaarheid van brood) en die van gist (goede ontwikkeling van het deeg).
Gebruiksaanwijzing:
Met de hand: voor een brood van 750 g.
Meng 500 g bloem (bij voorkeur licht of bruin), 21 g Lev’Blé (= 2 ronde eetlepels), 8 g zout (= 2 theelepels) en 300 tot 320 ml lauw water.
Eén keer kneden.
Laat 30 minuten rusten in een afgedekte slakom bij een temperatuur van ongeveer 22°.
Neem het deeg opnieuw en laat de lucht die erin is gekomen lichtjes ontsnappen vorm je brood.
Laat het opnieuw rusten (aanzuigfase) gedurende 60 tot 90 minuten.
Zet het geheel in een hete oven (220 -230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
In een broodmachine: giet de ingrediënten in de kom en volg het volkorenbroodprogramma
voordelen van biologische zuurdesem (geur + textuur + smaak + langere houdbaarheid van brood) en die van gist (goede ontwikkeling van het deeg).
Gebruiksaanwijzing:
Met de hand: voor een brood van 750 g.
Meng 500 g bloem (bij voorkeur licht of bruin), 21 g Lev’Blé (= 2 ronde eetlepels), 8 g zout (= 2 theelepels) en 300 tot 320 ml lauw water.
Eén keer kneden.
Laat 30 minuten rusten in een afgedekte slakom bij een temperatuur van ongeveer 22°.
Neem het deeg opnieuw en laat de lucht die erin is gekomen lichtjes ontsnappen vorm je brood.
Laat het opnieuw rusten (aanzuigfase) gedurende 60 tot 90 minuten.
Zet het geheel in een hete oven (220 -230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
In een broodmachine: giet de ingrediënten in de kom en volg het volkorenbroodprogramma
Specificaties
Ingrediënten / Ingrediënten: Gedehydrateerde en gedevitaliseerde TARWEzuurdesem* van natuurlijke gisting, geselecteerde gist.
78% van de ingrediënten komt uit de biologische landbouw
Energie/ énergie 1604 kJ/ 379 kcal
Vetten/ graisse 5,1 g
- Verzadigd/ saturées 0,6 g
Koolhydraten/ glucides 67,5 g
- Suiker/ sucre 4,3 g
Eiwitten/ protéine 12,8 g
Voedingsvezels/ fibres alimentaire 6,3 g
Zout/ sel/ salt 0,1 g
magnesium 189 mg