Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Terrasana
KOMBU 50g
€
7,15
Lange omschrijving;
Door kombu met je gerecht mee te koken, kun je rijst en bonen extra smaak geven.
Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen een laurierblaadje gebruiken.
Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, wat door het koude klimaat dé plek is voor het groeien van kombu.
In kombu zit van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g).
Hoewel dit op zich een goede stof is, zit er voor sommige doelgroepen (zwangeren, mensen met een schildklieraandoening en kinderen) een bovengrens aan de dagelijkse hoeveelheid.
Dit is de reden waarom je kombu niet opeet, maar meekookt.
Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen een laurierblaadje gebruiken.
Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, wat door het koude klimaat dé plek is voor het groeien van kombu.
In kombu zit van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g).
Hoewel dit op zich een goede stof is, zit er voor sommige doelgroepen (zwangeren, mensen met een schildklieraandoening en kinderen) een bovengrens aan de dagelijkse hoeveelheid.
Dit is de reden waarom je kombu niet opeet, maar meekookt.
Specificaties
Ingrediënten
kombu (Japan)
* = van biologische landbouw ° = RainForest Alliance gecertificeerd
Voedingswaarde per 100 g
Energie (kJ)
152 kJ
Energie(kcal) 37 kcal
Vet totaal 0 g
Vet verzadigd 0 g
Koolhydraten totaal 2.4 g
Suikers 0 g
Voedingsvezel 9.4 g
Eiwit totaal 1.8 g
Zout 0.53 g
Jodium 19000 µg
Natrium 212 mg