Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Lannoo
ZAKBOEK VOOR DE HAPKLARE MOESTUIN
€
19,99
Lange omschrijving;
Hapklaar moestuinieren het hele jaar door
Een moestuinboek voor liefhebbers met groene vingers en moestuiniers die nieuwe groenten willen ontdekken
Met jaarkalender en aanbevelingen om 'hapklaar', vers en op maat van je gezin te zaaien en te oogsten.
Met inzichten over het gebruik van potten en bakken op terras of balkon, potgrond, bemesting en gereedschap
Om te tuinieren heb je geen groene vingers of ervaring nodig. Iedereen kan het, zelfs in een bak of een pot op het terras of het balkon.
In dit boek schuiven tuinjournalist Marc Verachtert en tuinexpert Bart Verelst bekende, maar ook minder bekende groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen naar voren. Bij elke plant wordt grondig besproken wanneer je moet zaaien of planten, hoe je de plant moet verzorgen om de meest verfijnde smaak te krijgen, wanneer je moet oogsten. Bovendien geeft Marc bij elke plant een originele teelttip.
Een moestuinboek voor liefhebbers met groene vingers en moestuiniers die nieuwe groenten willen ontdekken
Met jaarkalender en aanbevelingen om 'hapklaar', vers en op maat van je gezin te zaaien en te oogsten.
Met inzichten over het gebruik van potten en bakken op terras of balkon, potgrond, bemesting en gereedschap
Om te tuinieren heb je geen groene vingers of ervaring nodig. Iedereen kan het, zelfs in een bak of een pot op het terras of het balkon.
In dit boek schuiven tuinjournalist Marc Verachtert en tuinexpert Bart Verelst bekende, maar ook minder bekende groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen naar voren. Bij elke plant wordt grondig besproken wanneer je moet zaaien of planten, hoe je de plant moet verzorgen om de meest verfijnde smaak te krijgen, wanneer je moet oogsten. Bovendien geeft Marc bij elke plant een originele teelttip.
Specificaties