Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Amandelcrackers
Bereiding
Meng de amandelmeel met het eiwit tot een kruimelig deeg. Voeg peper en zout toe en kruiden naar keuze.
Voor een hartige versie bv. tijm, oregano, komijn, sesamzaadjes,....
Voor een zoete versie smaken de crackers heerlijk met wat kaneel.
Neem 2 bakvellen en rol met een deegrol de deeg plat tot ongeveer 1 of 2 mm. Hoe dunner, hoe krokanter. Neem het bovenste bakvel weg en bak in oven op 180°C.
Tip: De crackers blijven nog een weekje krokant in een koekendoos. Heerlijk als alternatief voor brood bij een soepje, of als koekje bij de apero.