Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Bambu cake
- Ingrediënten
- 5 eieren
- 250 gram suiker
- 4 afgestreken eetlepels Bambu
- 250 gram zelfrijzende bloem
- 250 gram boter
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 140°C.
2. Scheid de eierdooiers van hun wit en doe beide in een aparte kom.
3. Voeg de suiker en de Bambu toe aan de eierdooiers en klop dit al roerend op tot een homogene massa (liefst boven een warmwaterbad).
4. Smelt de boter en roer deze onmiddellijk door het beslag.
5. Voeg dan de zelfrijzende bloem toe en spatel dit er doorheen.
6. Meng er tenslotte de tot sneeuw geslagen eiwitten door en giet het beslag in de bakvorm.
7. Bak 60 minuten in de voorverwarmde oven.
8. Schud de bakvorm voorzichtig heen en weer, zodat de cake zachtjes uit de vorm glijdt.
9. Laat hem twee uur afkoelen op een rooster en dien pas dan op.