Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Boekweitpannenkoeken
Ingrediënten
Voor het beslag
- 250 gram boekweitmeel
- 1 snuifje zout
- 2 ei(eren)
- 500 ml havermelk of amandelmelk (haver voor hartige, amandel voor zoete)
- 40 gram boter gesmolten
Voor de vulling
- boter
- 1 ei(eren) per pannenkoek
- gekookte ham
- geraspte kaas Emmentaler
Bereiding
Voor de pannenkoekn
- Meng boekweitmeel, zout, eieren, de melk en de gesmolten boter. Laat het deeg 2 uur rusten.
- Bak in een crèpe- of koekenpan of op een non-stick bakplaat zo dun mogelijke crèpes. Zo dun dat er gaatjes in zitten.
Voor de vulling
- Smelt een klontje boter in de koekenpan.
- Leg een pannenkoek erin en verwarm op middelhoog vuur.
- Strooi er stukjes gesneden ham over.
- Breek er een ei boven en verspreid het eiwit met een spatel dun over de pannenkoek zodat het eiwit stolt.
- Bedek het geheel met geraspte kaas.
- Wacht tot de kaas gesmolten is en vouw de vier zijden van de pannenkoek naar binnen.