Biovita
Biovita - biosupermarkt sinds 1988

Boekweitpannenkoeken

Ingrediënten


Voor het beslag


Voor de vulling

  • boter
  • 1 ei(eren) per pannenkoek
  • gekookte ham
  • geraspte kaas Emmentaler


Bereiding

Voor de pannenkoekn

  1. Meng boekweitmeel, zout, eieren, de melk en de gesmolten boter. Laat het deeg 2 uur rusten. 
  2. Bak in een crèpe- of koekenpan of op een non-stick bakplaat zo dun mogelijke crèpes. Zo dun dat er gaatjes in zitten.

Voor de vulling

  1. Smelt een klontje boter in de koekenpan.
  2. Leg een pannenkoek erin en verwarm op middelhoog vuur.
  3. Strooi er stukjes gesneden ham over.
  4. Breek er een ei boven en verspreid het eiwit met een spatel dun over de pannenkoek zodat het eiwit stolt.
  5. Bedek het geheel met geraspte kaas.
  6. Wacht tot de kaas gesmolten is en vouw de vier zijden van de pannenkoek naar binnen.


Winkelmandje
Favorieten
Het winkelmandje bevat momenteel geen producten.
menu
Favoriet
Mijn account
OF