Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Dadelsnickers
Bereiding
- Snijd de dadels door het midden open en haal de pit eruit.
- Hak de nootjes fijn en leg ze in de dadels. Vul de dadels met pindakaas en strooi nog wat gehakte nootjes. Duw de dadels wat samen.
- Smelt de chocolade in een schaal of kommetje au bain Marie boven een pannetje.
- Prik de dadel aan een satéprikker en dip hem helemaal in de chocolade. Laat even uitlekken en leg dan op een snijplank die je bekleed hebt met een velletje bakpapier. Haal de satéprikker uit de dadel. Herhaal met de rest van de dadels.
- Zet de dadels in de vriezer.
- Haal ze kort voordat je ze eet uit de vriezer.