Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Gewokte groenten met Teriyaki
© Lima
Ingrediënten
- ½ courgette, in blokjes gesneden
- ½ aubergine, in dunne plakjes gesneden
- ½ rode paprika, in blokjes gesneden
- ½ gele paprika, in blokjes gesneden
- 2 wortelen, geschild en in dunne plakjes gesneden
- 50 ml sesamolie
- 2 teentjes knoflook, gepeld en fijngehakt
- 100 ml TERIYAKI
- 200 g SOBA 100%
- 40 g gojibessen
- 20 g verse koriander, gehakt
- 40 ml olijfolie
- Garnituur: Radijsscheuten
Bereiding
Maak alle groenten schoon en snijd ze.
Breng een pan water aan de kook en giet de noedels erin. Laat de uitlekken uitlekken als hij gaar zijn, doe ze in een kom en meng met de olie, de koriander en de gojibessen. Houd warm.
Zet een wok op een hoog vuur, doe er de sesamolie in en voeg de gesneden groenten en de knoflook toe. Roerbak 15 minuten, voeg de Teriyakisaus toe en laat nog een 1 minuut bakken.
Schik de noedels aan de ene kant op de borden en de groenten aan de andere en strooi de radijsscheuten erover. Dien op.