Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Kippengehakt schotel met zoete bataat en broccoli
Ingrediënten
- 1kg kippengehakt
- 2 broccoli
- 2,5kg zoete bataat
- 100gr boter (Die Gute)
- 110gr (glutenvrije) bloem
- 1L gierstdrink
Bereiding
Kippengehakt bakken tot het goudbruin is. Broccoli koken, prik met je vork in de broccoli zodat je weet wanneer deze gaar is. Zoete bataat koken, mixen met peper, zout en nootmuskaat.
Glutenvrije en lactosevrije kaassaus maken. Boter smelten en bloem toevoegen tot je koekjes ruikt. Geleidelijk melk toevoegen en blijven roeren tot de klonters verdwijnen. Afwerken met kaas, peper, zout en nootmuskaat.
De ovenschotel bedekken met kippengehakt, dan broccoli, dan de kaassaus en afwerken met de zoete bataat.
Smakelijk!