- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Linzenlasagne
Ingrediënten
250 gr gedroogde groen linzen
3 preien
Neutrale olie
200 gr Tempeh gerookt
1 ajuin
3 tomaten
150 gr gemalen (geiten) kaas
1 lepel bouillon poeder
Bereiding
Week de linzen de dag voordien in het dubbel van water.
Vóór gebruik, spoel de linzen af. Laat de linzen 15 min. koken in ½ L. water. Voeg 1 soeplepel bouillonpoeder toe.
Stoof de fijngesneden ajuin in wat olie. Voeg de, in repen gesneden,
Tempeh toe.
Laat rustig bakken tot de Tempeh wat krokant wordt. Voeg toe aan de linzen.
Stoof ondertussen de fijngesneden prei ( het wit en het groen) in wat olie. Kruiden met peper en zout.
Snij de tomaten in plakken.
Leg in een ovenschotel eerst de linzen met de ajuin en Tempeh. Als tweede laag de gestoofde prei. Als derde laag de rauwe tomaat in plakken gesneden
Alles bedekken met de gemalen (geiten) kaas
15 min. Laten garen in een oven van 190°.