Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Pasta met kip en appel
Ingrediënten
- 500gr fusilli pasta
- 300gr gemarineerde kip
- 2 stengels pijpajuin
- 1à2 appels
- Honing-mosterd dressing naar wens
- Afwerken met granaatappel, veenbessen of gebakken uitjes (afhankelijk van het seizoen en naar wens)
Bereiding
- Kook de pasta zoals aangeduid op de verpakking. Bak de kip. Snijd de appels in kleine stukjes en snij de pijpajuin.
- Voeg alles samen in een grote kom en roer goed.
- Voeg de honing-mosterd dressing toe.
- Verdeel over de borden en werk indien gewenst af met granaatappel, veenbessen of gebakken uitjes.