Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Pickle
Ingrediënten
1 komkommer
1 grote wortel
stukje daikon
2 stengels bleekselder
zeezout
rijstazijn
diksap
gember
mosterd
ume-azijn
Bereiding
Snij de komkommer in dikke repen en meng er enkele druppels umeazijn over. Snij de wortel en de daikon in lucifers en de bleekselder in blokjes en doe in de picklepers. Strooi er zeezout over en kneed. Zet onder druk.
Maak een sausje
met 1 eetlepel rijstazijn, 1 koffielepel
diksap, gembersap en 1 koffielepel
mosterd. Meng onder de groenten en laat
nog eventjes trekken.