Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Quinoa met geroosterde groentjes
Ingrediënten
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 2 tenen knoflook, in plakjes
- 1 grot ui, grof gesnipperd
- 250g cherrytomaatjes
- 1 el verse oregano, fijngehakt
- 1 el verse tijmblaadjes
- 4-5 el olijfolie
- 1 pak quinoamix
- 100g olijven
- 200g feta in blokjes
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de courgette, aubergine en paprika's in kleine blokjes en schep ze in een ovenschaal met de knoflook, ui, tomaatjes, verse kruiden, zout, peper, balsamico-azijn en 3el olijfolie.
Rooster de groenten in de oven in 25-30min lichtbruin en gaar, schep ze tussendoor 1-2 keer om.
Bereid de quinoamix volgens de aanwijzingen op het pak en schep de gare quinoa door de geroosterde groenten in de ovenschaal. Voeg naar smaak peper, zout en olijfolie toe.
Schep de quinoa en groente in een schaal en verdeel de olijven en feta erover.