Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Spaghetti van wortel en courgette
Ingrediënten
2 grote courgettes
2 grote wortelen
1 blik tomatenblokjes
250g seitan gehakt
1 ui
1 bakje champignons
1 gele en 1 rode paprika
Italiaanse kruiden
1 teentje knoflook
1 soeplepel groentebouillon in poeder
Bereiding
Snij de courgettes en wortelen in spaghetti.
Maak de saus.
Stoof de fijngesneden ui en knoflook aan in wat vetstof. Voeg het seitangehakt bij de ui. Laat kort stoven. Voeg nu de rest van de groenten erbij samen met het blik tomaten en de bouillon en de kruiden. Laat een half uur stoven.
Wok de slierten wortel en courgette in een wokpan met wat kokosolie.
Voeg de spaghettisaus toe.