Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
VEGAN BOSBESSEN CAKE MET ZIJDEN TOFU
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Meng de bloem, bakpoeder en baksoda in een mengkom
- Doe in een andere mengkom de suiker, vegan boter, vanille extract, silken tofu en havermelk en mix met een handmixer
- Doe het bloemmengsel erbij
- Roer de bosbessen onder het deeg in een met olie ingevette bakvorm
- laat de cake 40 minuten bakken op 180°C