Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Vegan vissoep met wakame en salade du pécheur
Ingrediënten
1 Lepel salade du pecheur
4 soeplepels wakame
Soepgroentjes fijngesneden
prei
selder
sjalot
Lookteentje
rode paprika
1 liter groentenbouillon
1 blikje tomatenconcentraat
Bereiding
Snij de groentjes fijn en stoof ze enkele minuten in olijfolie samen met de
wakame. Voeg er het blikje tomaat bij en laat enkele tellen meestoven. Voeg de
groentenbouillon toe en laat nog een opkoken. In het bord kan nog wat salade
du pecheur worden gestrooid om de “vis”smaak tot zijn recht te laten komen.