- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Wakamesalade
Ingrediënten
30g gedroogde wakame
25g sjalot
3 koffielepels sojasaus
1 koffielepel balsamico azijn
1 koffielepel olijfolie
snufje cayennepeper
himalayazout
3 koffielepels sesamzaad
15g walnoten koriander
Bereiding
Spoel de wakame af en leg die in water tot het 10 keer zo groot is geworden. Dat duurt ongeveer 5 minuten. Giet het water af en knijp er voorzichtig het overtollige water uit. Verwijder eventueel harde stukjes en hak, snij of knip het in grote stukken.
Snij de sjalot heel fijn. Hak de noten en rooster het sesamzaad in de oven zonder vetstof. Hak de koriander ( als je die wil gebruiken) Doe de uitgeknepen wakame in een kom, voeg de gesneden sjalot, de gehakte walnoten, koriander, sojasaus, balsamicoazijn, olijfolie, cayennepeper en het zout toe.
Proef en voeg zo nodig nog wat zout en/of cayennepeper toe.
Garneer met het sesamzaad