Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Yaconsoep
Ingrediënten
- 2 st ui
- 1 st knoflookteen
- 500 g Yacon
- 100 ml Soja cuisine
- 25 g amandelschaafsel
- 10 g verse peterselie
- 400 ml bouillon
- 2 el bakolie
- snufje Zout en (chili)peper
Bereiding
- Pel en snipper de ui en knoflook. Bereid de bouillon. Schil de yacon en snijd klein.
- Verhit olie in een soeppan. Fruit de ui, knoflook en yacon 2 minuten. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Temper daarna het vuur en laat afgedekt 15-20 minuten zachtjes pruttelen.
- Schep dan wat yacon uit de pan om de soep mee te garneren. Schenk de soja cuisine in de pan bij de rest van de yacon en pureer met een staafmixer tot een gladde soep. Doe de yacon stukjes weer terug in de pan. Proef en breng op smaak met zout en (chili)peper.
- Verhit een droge bakpan en rooster het amandelschaafsel goudbruin. Schenk de soep in mooie kommen en garneer met het amandelschaafsel en verse peterselie.