Voeding
Verzorging
Voedingssupplementen
Speciaal voor
- Spieren & Gewrichten
- Allergieën
- Bloedsomloop
- Darmflora & stoelgang
- Detox en zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Emotioneel evenwicht
- Huid & Haar & Nagels
- Luchtwegen
- Stofwisseling & Afslanken
- Ogen & Oren
- Omega-vetzuren
- Probiotica
- Slaap & Ontspanning
- Spijsvertering
- Sport & Spieropbouw
- Vitaminen & Mineralen
- Voor de vrouw
- Voor het kind
- Voor de man
- Weerstand & Immuniteit
- Zweedse kruiden
- Ayurveda
Zachte speculoos
Ingrediënten
- 275 gram boter
- 450 gram donkere rietsuiker
- 3 gram speculooskruiden
- 3 gram kaneel
- 1 ei
- 100 ml water
- 750 gram bloem
- 11 gram bakpoeder
- 125 gram fijn gemalen amandelen
- 50 gram geschaafde amandelen
Meng de boter, de
kruiden en de kaneel tot een gladde massa.
Voeg het water en het
ei toe en meng opnieuw tot een glad geheel.
Breng de bloem, de
fijn gemalen amandelen en de bakpoeder erbij en meng dit alles tot een homogeen
geheel.
Rol dit deeg volledig
uit en maak er vervolgens een grote rol van. Wikkel deze rol in plastiekfolie
en laat minimum 4 uur in de koelkast rusten.
Haal de rol uit de
koelkast en versnijd de rol in plakjes van ongeveer 1,5 cm dikte (ongeveer 90
gram) en maak deze wat platter met uw handpalm.
Bak ze gedurende 24
minuten in een voorverwarmde oven op 180° C.
Laat nog even afkoelen
en smullen maar